Tricomp sælger, opstiller og reparerer alle former for underholdningselektronik - også satellitmodtagere og abonnementer hos Canal Digital.
Hos Tricomp lades du ikke i stikken, når du køber TV, radio, video, DVD-afspiller og andre typer underholdningselektronik. Hvis du ønsker det, opstiller og finjusterer vi dine nye apparater - og slipper dig ikke, før du har fået en grundig instruktion.

Vi monterer og justerer antenner til radio/TV og satellit-TV - og dte er en selvfølge, at kabler trækkes til mindst gene for dit hjems udseende. Det er den slags opgaver, hvor vores mere end 30 års erfaring kommer til sin ret.

Du kan købe TV, satellitmodtagere, videomaskiner, videokameraer, digitalkameraer m.m. fra bl.a. Dantax, Sony, Nokia, Pioneer og Philips. Vi sælger også PC'ere til private fra bl.a. iBuddie og Acer.

Er du på udkig efter DAB (Digital Audio Broadcasting)? Tricomp har ekspertisen, og vi rådgiver gerne. Du kan læse mere om digital radio i Danmark her.

Vi glæder os til at give dig et godt tilbud på køb eller service - og du får naturligvis et tilbud på reparation inden vi sætter i gang.